Escola d’Esqui i Snowboard

Escola d’Esqui i Snowboard

A la nostra Escola d’Esquí i Natura, oferim una experiència completa i variada d’activitats a l’aire lliure per a totes les edats i nivells. Des d’esquí i snowboard a l’hivern fins a excursions de muntanya, tallers educatius i aventures a la natura durant tot l’any.

Per a Famílies: Les nostres activitats familiars estan dissenyades per crear records inoblidables. Gaudiu d’excursions guiades, rutes de senderisme fàcils, i tallers de descoberta de la flora i fauna locals. A més, oferim opcions d’allotjament còmode perquè pugueu relaxar-vos i gaudir del temps en família en un entorn segur.

Per a Escoles: Entenem la importància de l’aprenentatge fora de l’aula. Els nostres programes educatius inclouen excursions, tallers d’ecologia, i activitats lúdiques que complementen el currículum escolar. Els nostres guies experts asseguren una experiència enriquidora i educativa per a tots els alumnes.

Per als Amants de l’Esquí: A l’hivern, la nostra escola d’esquí ofereix classes per a tots els nivells, des de principiants fins a experts. Els nostres instructors qualificats proporcionen una formació personalitzada per millorar les vostres habilitats i gaudir de la neu amb seguretat.

Activitats de Natura: Durant tot l’any, oferim una varietat d’activitats de natura, com rutes en bicicleta de muntanya, orientació, i projectes de conservació. Les nostres activitats estan pensades per connectar-vos amb la natura i fomentar el respecte pel medi ambient.

Vine a descobrir una experiència única que combina l’emoció de l’esquí amb l’encant de les activitats a la natura. A la nostra Escola d’Esquí i Natura, cada dia és una oportunitat per aprendre, explorar i gaudir.

Classes particulars

Classes particulars

Classes particulars per aprendre i millorar el nivell d'esquí alpí i/o snowboard. Per totes les edats, des de mainada de 5 anys fins adults i per tots els nivells, des d’iniciació fins a tecnificació.

Més informació

Classes col·lectives

Classes col·lectives

Classes grupals amb esquiadors d'un nivell similar d'esquí. Són classes que permeten esquiar i conèixer gent nova de diferentes edats i gaudir d'un matí de classes d'esquí amb un preu molt competitiu.

Més informació

Cursets mainada 4 dies

Cursets mainada 4 dies

Cursets d'esquí alpí per nens i nenes de 5 a 12 anys durant 4 dies amb l'objectiu de millorar el nivell d'esquí.

Més informació

Cursets mainada temporada

Cursets mainada temporada

Cursets d'esquí alpí per nens i nenes de 5 a 12 anys durant tota la temporada amb l'objectiu de millorar el nivell d'esquí.

Més informació